Event

2/2 Irländsk afton med Dag Westling. Fullbokat!

Med 30 år i bagaget som sångare och instrumentalist i musikgruppen Quilty och som soloartist är Dag Westling en av Sveriges främsta företrädare för irländsk folkmusik.

3/2 Irländsk afton med Dag Westling. Fullbokat!

Med 30 år i bagaget som sångare och instrumentalist i musikgruppen Quilty och som soloartist är Dag Westling en av Sveriges främsta företrädare för irländsk folkmusik.

8/2 Quiz med Staffan. Fullbokat!

Staffan kör en 90-tals Quiz.

2/3 Berättande Svenska texter med Mats Westling. Fullbokat!

Slog igenom med låten "Perfekt"

28/3 Quiz med Staffan

Kvällens Quiz kommer att innehålla allt ifrån Geografi till Sport och lite musik.
Så oavsett om du är en erfaren frågesportentusiast eller precis har börjat doppa tårna i triviavärlden, rekommenderar jag starkt att du provar frågesporter. De är inte bara ett underhållande sätt att tillbringa en kväll utan erbjuder också en chans att lära sig, utmana oss själva och få kontakt med andra. Så samla dina vänner, ta lite smørrebrød och förbered dig på en spännande kunskapsresa med din alldeles egna frågesportkväll!
Quizen startar 19:00

6/4 100 års-Quiz med Lokomotivet. Fullbokat!

Kvällen börjar med ett hundra års musik Quiz 1924-2024 efter det spelar Lokomotivet live konsert. Quiz startar klockan 19:00. Inträde 200 kr. 

20/4 80-tals barn av och med My Quiet Companion. Endast ett fåtal platser kvar!!

En musikshow om decenniet som drev oss till vansinne.
Vad gjorde 80-talet med oss? Hur blev vi som vi blev? Hur klarade vi oss igenom yuppie-eran och pastellfärgsöverdosen helskinnade. Välkommen till en föreställning om att vilja rocka när syntarna tog över radiovågorna. Om att ful och fel i en tid när allt handlade om yttre skönhet. Om årtiondet då oskulden försvann.
Inträde: 200 kr. Showen börjar 19:00

4/5 Frank Sinatra Tribute Show av och med Robert Twamley.

Den irländska sångaren Robert Twamley ger sig ut på en livslång ambition att ge oss sin tolkning av The Great American Songbook! Mer exakt de sånger som gjorde Frank Sinatra känd. Med en bakgrund inom Americana och Country har Robert alltid beundrat mannen som också är känd som "Chairman of the Board". Nu tar han sin show till Mariehöjd Smørrebrøds Café i Floda!
Inträde: 100 kr. Showen börjar 16:00.

16/5 Musik Quiz med Mille, en av Göteborgs bästa trubadurer.

Är du redo att testa dina musikkunskaper och ha kul? Nåväl, gör dig redo för Milles Musik Quiz och utmana dig som aldrig förr! Detta musik Quiz är det ultimata testet för alla musikälskare där ute. Oavsett om du är ett av rock, pop, hiphop eller klassiskt, täcker den här frågesporten allt. Så låt oss dyka in i den spännande världen av musiktrivia! 
Quizen startar 19:00

1/6 100 års-Quiz med Lokomotivet.

Kvällen börjar med ett hundra års musik Quiz 1924-2024 efter det spelar Lokomotivet live konsert. Quiz startar klockan 19:00. Inträde 200 kr. 


25/5 Martin Thulin med ett sound som skriker retro.

Med ett sound som skriker retro så tar Martin Thulin med lyssnarna på en resa tillbaka i tiden. Tidlösa klassiker löser ut varandra, en efter en. Med en röst och en gitarr så skänker Martin Thulin dig en kväll att minnas, med musiken vi aldrig kommer att glömma.
Inträde. 100 kr. Showen börjar 19:00

29/6 Bröllopsfest abonnerat hela dagen.


Boka på info@mariehojd.com eller i kontaktformuläret